Uite, avem turism !

In ciuda gurilor rele care carcoteau in legatura cu punerea pe post de ministru a doamnei Udrea, se face ceva cu turismul din Romania.  A fost promovat destul de ok litoralul de 1 mai si de Paste, ca lumea a venit, si chiar in numar mare. 

Avem munti, avem mare, avem de toate, numai sa le promovam si se pare ca Elena Udrea are gand de a le promova. Pana acum ne-a aratat ca poate si ca vrea.  Am urmarit aseara un discurs in legatura cu mini-vacanta de 1 mai si printre altele a vorbit si despre planurile pe care le are cu turismul si viitorul suna “ok”. 

Ce ne-ar mai trebui ? Niste autostrazi,  fiindca  aglomeratia dupa DN nu ne ajuta la promovarea turismului. Ministrul turismului a oferit o alternativa pentru cei care fac zile pana la mare, facand un parteneriat cu Tarom pentru curse pe litoral. 

Singurul lucru pe care am de transmis doamnei Elena Udrea este “Keep up the good work”

Advertisements

4 responses to this post.

 1. De la gand la punerea in aplicare e o cale destul de lunga sau destul de scurta, depinde de persoana. Viitorul suna “ok” : viitor apropiat sau viitor indepartat?:D. Cand viitorul in care voi trai mi se va parea “ok” din cauza acelor planuri facute de doamna Udrea, o sa spun cu mana pe inima ” Asta da om de cuvant in Romania”. Pana atunci mai avem putina criza de indurat si alte “nimicuri” pe plan mondial .

  Reply

 2. A spus ca o sa aduca lume de 1 mai si Paste in zonele in care si-a propus ? A adus.
  A spus->a facut … poate este un nimic ceea ce ea a facut acolo, dar mie ca roman imi da incredere in persoana ei pt acest lucru.

  Reply

 3. Posted by Rila on May 4, 2009 at 21:01

  Dupa parerea mea 1 mai a fost zi libera si oamenii au fost atrasi de caldura de afara si de concertele date ca altfel nu era mare inghesuiala.Vara se apropie si vom vedea ce va face

  Reply

 4. Conteaza ca au fost atrasi si totul se indreapta catre o cale mai buna

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: