Al n-lea blog

Da, stiu. Este al n-lea blog pe care il incep, tocmai de aceea nu am sperante mari ca cel de fata va tine prea mult. Maxim, o luna va tine, insa vom vedea daca voi reusi sa stabilesc un nou record in materie de blogging.

Celelalte bloguri le-am lasat din cauza ca pe masura ce ma “afundam” in blogosfera vedea ca nu are rost sa continui deoarece erau altii care “faceau toti banii”. Vazand blogul unui coleg m-am hotarat sa incep si eu alt blog si sa scriu acolo cat m-or tine puterile chiar daca o sa fie neinteresant, adica nimeni nu o sa dea pe aici. Singurii vizitatori la care ma astept sunt 2-3 colegii si bloggerii carora le comentez.

Nu aveti de ce sa va asteptati la ceva spectaculos. Este doar un blog din ala de duzina, poate chiar mai rau, in care o sa lucruri mai semnificative din zilele pe care le voi petrece pe aceasta lume. Nu puteti gasi continut spectaculos, deoarece nu sunt o persoana iesita din comun care sa explice sutele de teorii relativiste pe care le-a descoperit(am sa explic doar cateva zeci).

Mereu bag o introducere lunga, dupa care vor veni posturi scurte, neinteresante. Cred ca o sa continui doar cu introduceri pe acest blog.

Acestea fiind zise, sper sa dureze mai mult timp acest blog decat celelalte, la revedere !

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Atata timp cat spui ce ai de spus, nu mai conteaza al catelea blog e. Exprima-te! E important! 😉

    Mult succes!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: